Serdivan/Sakarya Köprübaşı Mahallesi 4034 Sokak No: 30
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 337 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(10)
Atık Su BoşaltmaGri Su BoşaltmaSu NoktasıTuvaletElektrikWiFiÇocuk Oyun AlanıÇöp KutusuEvcil Hayvan KabulFırın / Ekmek
Köprübaşı Mahallesi; Serdivan; Sakarya; Marmara Bölgesi; 54050; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Serdivan/Sakarya Köprübaşı Mahallesi 4034 Sokak No: 30

K2 Karavan - Serdivan

Genel Bakış ve Konum

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bulunan K2 Karavan, Türkiye'de karavan ve karavan malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren özel bir işletmedir. Sadece bir mağaza değil, aynı zamanda karavan severler için ücretsiz konaklama imkanı sunan bir vaha niteliğindedir. Marmara Bölgesi'nde yer alan bu tesis, özellikle...

Toplam 48 paylaşım içinden 41 - 48 arası gösteriliyor
Sineklik kapımız kırılmıştı, aynı gün makul fiyata onarıldı. Ayrıca ücretsiz elektrik, su ve tuvalet boşaltma imkanı. Harika bir ekip, teşekkürler.
0 41
Türkiye'de bir aydır geziyorum, böyle hizmet görmedim. İtalyanca görüntülü arama falan, ne ayaksınız arkadaş? Bravo.
0 42
Su hortumu uzun getirin demişler, getirdim. İyi ki getirmişim. Köşedeki bağlantıya ulaşmak için lazım. Tecrübe konuşuyor.
0 43
Ofisteki iki genç kadın yardımcı olamadı, hayal kırıklığı. Ama genel olarak burası harika. Bir an için unutmayın, gerisi iyi.
0 44
Burayı görünce annemi özledim. Sıcak çay, güler yüz, yardım eden insanlar. Karavan tamir oldu, karnım doydu, keyfim yerine geldi.
0 45
1 Mayıs'ta geldik, açıklar. Ocağımızı 15 Euro'ya yaptılar. İspanya'da aylarca bekleyecektim. Burası hızır gibi.
0 46
Cumartesi 2'de geldik, 3'te kapanıyorlar. Gaz sistemimi kontrol ettiler, sorun yok. Ücretsiz gece kaldım. Ne bu samimiyet arkadaş?
0 47
Sineklik kapum kırıktı, aynı gün yaptılar. Ücretsiz konaklama da cabası. K2 Karavan, seni seviyoruz.
0 48
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.