Toplam 48 paylaşım içinden 21 - 30 arası gösteriliyor
Yol kenarı gürültülü, sakın gelmeyin... Şaka, tabii ki geleceksiniz. Kulak tıkacı takarsın biter. Bu hizmete bu fiyata, daha ne?
Alde ısıtma sistemimiz için antifriz eklediler. Engin Bey çok ilgiliydi, hemen halletti. Ücret talep etmediler bile. Karavan malzemeleri marketinde çok şey bulabilirsiniz. Böyle yerler varken umut var.
Minder yaptırıyorlar, kemik diyorlar. 11 minder 3 başlık, 4 günde bitti. Türkiye'nin her yerinde aradım, bulamadım. Burada var.
İki karavan kapasitesi bazen yetersiz kalabiliyor. Üçüncü karavan için yer yok. Ama otopark geniş, civarda park edebilirsiniz. Karşıda bir park var, orada da vakit geçirebilirsiniz.
Yol kenarında olması nedeniyle biraz gürültülü olabiliyor. Ama ücretsiz hizmetler ve profesyonel tamir imkanı bunu gölgede bırakıyor. Kulak tıkacı getirin, sorunsuz uyuyabilirsiniz.
Yeni bir musluk ve dış duş taktılar. İşçilik kalitesi çok iyi, fiyatlar makul. Ücretsiz konaklama ve tüm olanaklar için teşekkürler. Türkiye'de böyle yerlerin olması sevindirici.
Hafta sonu geldiysen ve yer bulamadıysan, kendine bir çay al, bekle. Gelir geçer bir karavan, yer açılır. Sabır önemli.
Mümkün olduğunca erken gelmek yer bulmak için önemli. Hafta içi daha boş oluyor. Personel her zaman yardımsever ve profesyonel. Karavanınızla ilgili bir sorununuz varsa buraya gelin.
Gece için durduk, su elektrik wifi hepsi gülümsemeyle sunuldu. Bir sonraki seyahatimizde tekrar geleceğiz. Gerçek bir vaha, teşekkürler K2 Karavan.
Gaz sistemimiz çalışmıyordu, çok hızlı tespit edip düzelttiler. Son derece yardımseverdiler. Dükkanın önünde gece geçirmemize izin verdiler. Kesinlikle tavsiye ediyorum.