Serdivan/Sakarya Köprübaşı Mahallesi 4034 Sokak No: 30
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 337 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(10)
Atık Su BoşaltmaGri Su BoşaltmaSu NoktasıTuvaletElektrikWiFiÇocuk Oyun AlanıÇöp KutusuEvcil Hayvan KabulFırın / Ekmek
Köprübaşı Mahallesi; Serdivan; Sakarya; Marmara Bölgesi; 54050; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Serdivan/Sakarya Köprübaşı Mahallesi 4034 Sokak No: 30

K2 Karavan - Serdivan

Genel Bakış ve Konum

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bulunan K2 Karavan, Türkiye'de karavan ve karavan malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren özel bir işletmedir. Sadece bir mağaza değil, aynı zamanda karavan severler için ücretsiz konaklama imkanı sunan bir vaha niteliğindedir. Marmara Bölgesi'nde yer alan bu tesis, özellikle...

Toplam 48 paylaşım içinden 31 - 40 arası gösteriliyor
K2 Karavan'a gelmeden önce fotoğraf çektirin. Sonra görün farkı. Karavanınızı yenileyecekler, siz de çayınızı için.
0 31
Kasım ayında geldik, elektrik su mevcuttu. Atık su boşaltma ve kimyasal WC boşaltma da var. İki gün ücretsiz konaklama imkanı sunuyorlar. Yurt dışında bile bu hizmeti bulmak zor.
0 32
İngilizce bilmiyorsan Google Translate indir. İnsanlar yardım etmek istiyor, iletişim kurmak sana kalmış. İtalyanca konuşan bile var.
0 33
Türkiye'de bir aydır dolaşıyorum, ilk kez bu kadar harika bir hizmet buldum. Sahibi İtalyanca konuşan bir arkadaşını görüntülü arayarak iletişimi kolaylaştırdı. Harika insanlar, teşekkürler.
0 34
Ocak ayında geldik, sıcak çay ikram ettiler. Süper marketler ve dükkanlar yakında. Otoparkta tüm hizmetler mevcut. Böyle yerler bulduğumuz için minnettarız.
0 35
Şofben arızası için geldik, geceyi geçirdik. Su elektrik boşaltma imkanı olan iki yer var. Biraz gürültülü ama ihtiyacınız olan her şey mevcut. Şiddetle tavsiye ederim.
0 36
Elektrikle ilgili sorun mu var? Cumartesi geldiyseniz bekle, pazartesi hallederler. Acil değilse tabii. Sabırlı olun.
0 37
Su doldurmak için geldik, uzun bir hortum getirin. Köşedeki su bağlantısına erişim bazen zor olabiliyor. Tuvalet boşaltma mümkün ama atık suyu boşaltmak biraz zahmetli.
0 38
Akşam geç saatte geldik, prizler su ve atık bertarafı serbestçe erişilebilir. Misafirler için ücretsiz hizmet. Atölye daha önce bize çok yardımcı olmuştu. Bu hizmet için teşekkürler.
0 39
Gece gürültülü diyorlar, doğru. Ama sabah market açık, fırın sıcak ekmek var. Şehir merkezindesin, ne bekliyordun?
0 40
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.