Aydın Didim'de bir yer Kamp Alanı 7
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 337 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(3)
Yüzme YeriÇöp KutusuHalka Açık
Kamacı Caddesi; Didim; Aydın; Ege Bölgesi; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Aydın Didim'de bir yer Kamp Alanı 7

Issız Koy - Didim, Aydın

Genel Bakış ve Konum

Didim’in merkezinden uzak, Akbük ve çevresindeki daha popüler koyların gölgesinde kalmış bu ıssız koy, Ege’nin bakir doğasını seven gezginler için adeta bir kaçış noktasıdır. Koy, zeytin ve maki bitki örtüsüyle çevrili olup, altın sarısı kumları ve turkuaz deniziyle dikkat çeker. Bölgede herhangi bir tesis veya i...

Toplam 17 paylaşım içinden 11 - 17 arası gösteriliyor
egeliyim bu koyu yeni duydum. didim'in ne olduğunu biliyorsanız buranın değerini anlarsınız. bakir kalmış son köşelerden.
0 11
resimdeki yosunlar korkutmasın, kayaların yanından girişte su berrak. korkaklar buradan.
0 12
küçük koyun hemen yanı başında kamp. gönlünüzce kalın. ama yanınıza su ve yemek alın, yakında mahalle bile yok.
0 13
çöp var ama az. türk standartlarına göre temiz sayılır. en azından çöp kutusu var, bir kısmı kullanıyor.
0 14
Yağmur sonrası büyük su birikintileri oluşabiliyor, 4x4 olmasına rağmen içinden geçmeye cesaret edemedim. Hava durumunu kontrol edin.
0 15
burada kaçakçılarla karşılaştık gece, fener sallıyorlardı. korktuk tabii. sabah çobanlar keçileriyle gelince rahatladık. macera arayanlar buraya.
0 16
batı kıyısının en güzel koyu. burayı arayan bulur, seven kalır. yolu kötü olsa ne yazar?
0 17
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.