Toplam 17 paylaşım içinden 1 - 10 arası gösteriliyor
Didim'in bu saklı koyu gerçekten keşfedilmemiş bir cennet. Zeytin ağaçları ve makilik arasında turkuaz deniz. Gölge yok diye bilemeyeceğim, tente getirin.
Son 1.5 kilometrelik toprak yol biraz sallantılı ama L2H2 boyutundaki araçlarla rahatlıkla geçilebilir. Yolu göze alamayanlar kaybetsin, bu güzellik bunu hak ediyor.
Mayıs ayında gündüzleri birkaç yerli geliyor, akşam olunca tamamen yalnız kalıyorsunuz. Gün batımı ve gün doğumu muhteşem. Fotoğrafçılar için biçilmiş kaftan.
Kumkent Sahili'nden sonra burası ruhani bir arınma gibi. Sakin, temiz, kusursuz. Spontane karar verip birkaç gün kalmıştım, pişman olmadım.
Sığ ve berrak deniziyle yüzmek için ideal. Çocuklu aileler için de uygun ama gölge olmadığını unutmayın. Yanınızda bol su ve yiyecek getirin, yakında hiçbir tesis yok.
yol berbat, 1.5 km eziyet. ama varınca anlıyorsunuz ki değmiş. çöp az, deniz berrak. tek kelimeyle harika.
Otoparkta iki çöp konteyneri mevcut. Lütfen çöplerinizi buraya atın ve doğayı temiz tutun. 4G sinyali gayet iyi çekiyor.
Gece çakal veya tilki sesi duyabilirsiniz, korkmayın zarar vermezler. Doğayla baş başa kalmak isteyenlar için ideal bir kaçış noktası.
Mavişehir'den gelen yol daha iyi durumda. Haritalar size farklı rotalar önerebilir, en sağlam yolu seçin. Kayalık alanlarda dikkatli olun.
gölge yok, sıfır. güneşten pişmek istiyorsanız buyurun. tente getirmeyen gecekondu gibi yanar.