Ortahisar Göreme Müze Yolu
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 337 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(16)
Atık Su BoşaltmaSu NoktasıÇamaşırhaneElektrikWiFiDağ BisikletiManzara NoktasıYürüyüş ParkuruÇöp KutusuDuşEvcil Hayvan KabulGezi NoktasıHalka AçıkHavuzKış Kampına UygunMotosiklete Uygun
Kaya Camping; Göreme-Ortahisar yolu; Ortahisar; Ortahisar Beldesi; Ürgüp; Nevşehir; İç Anadolu Bölgesi; 50650; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Ortahisar Göreme Müze Yolu

CAMPING - Nevşehir

Genel Bakış ve Konum

Kapadokya'nın kalbinde, Ortahisar'da yer alan bu kamp alanı, bölgenin eşsiz güzelliklerini keşfetmek için mükemmel bir konum sunuyor. Kızıl Vadi'ne hakim panoramik manzarasıyla öne çıkan bu tesis, özellikle sabahları sıcak hava balonlarını izlemek için ideal bir nokta. Son yıllarda yapılan yenileme çalışmaları...

Toplam 83 paylaşım içinden 31 - 40 arası gösteriliyor
Yoga dersleri sabah 7'de, gün doğumunda. Manzaraya karşı yoga başka bir şey. Matlar mevcut, getirmenize gerek yok.
0 31
yoga sabah 7'de. gün doğumunda. 6:55'te uyandım. 7:05'te geldim. bittiydi. tekrar geldim sabah 7'de.
0 32
Topluğumuza özel indirim yaptılar. 15 kişi geldik, herkes memnun. Grup yemekleri organize edildi.
0 33
15 kişi geldik. grup indirimi. herkes memnun. 15 kişi aynı fikirde. ilk defa.
0 34
göreme'de konaklama. pahalı ama değiyor. diyenlerdenim. ya da aldanmışlardanım. bilemedim.
0 35
Çalışma masası ve priz her yerde. Digital nomad'lar için ideal. Kahve makinesi lobide 7/24.
0 36
atv turları. toz toprak içinde kaldık. peri bacaları tozdan görünmüyor. ama eğlenceliydi.
0 37
digital nomad'lar için ideal. çalıştım. manzaraya baktım. çalıştım. balonları izledim. çalışamadım.
0 38
Güneşlenme terası geniş, şezlonglar yeterli. Manzaralı havuz keyfi ayrı. Bar servisi canlı müzikle.
0 39
Geleneksel Türk gecesi düzenliyorlar. Halay çektik, belly dance izledik. Karşılıklı türküler, eğlenceye doyduk.
0 40
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.