Ortahisar Göreme Müze Yolu
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 337 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(16)
Atık Su BoşaltmaSu NoktasıÇamaşırhaneElektrikWiFiDağ BisikletiManzara NoktasıYürüyüş ParkuruÇöp KutusuDuşEvcil Hayvan KabulGezi NoktasıHalka AçıkHavuzKış Kampına UygunMotosiklete Uygun
Kaya Camping; Göreme-Ortahisar yolu; Ortahisar; Ortahisar Beldesi; Ürgüp; Nevşehir; İç Anadolu Bölgesi; 50650; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Ortahisar Göreme Müze Yolu

CAMPING - Nevşehir

Genel Bakış ve Konum

Kapadokya'nın kalbinde, Ortahisar'da yer alan bu kamp alanı, bölgenin eşsiz güzelliklerini keşfetmek için mükemmel bir konum sunuyor. Kızıl Vadi'ne hakim panoramik manzarasıyla öne çıkan bu tesis, özellikle sabahları sıcak hava balonlarını izlemek için ideal bir nokta. Son yıllarda yapılan yenileme çalışmaları...

Toplam 83 paylaşım içinden 21 - 30 arası gösteriliyor
balonları izlemek için sabah 5'te kalktım. 6'da 100 tane balon gördüm. 7'de uyudum.
0 21
Göreme'nin tam merkezinde harika bir konum. Balon uçuşlarını yataktan izlemek mümkün. Kahvaltı bolluk, personel güleryüzlü.
0 22
Peyzaj mimarisi harika, her köşe fotoğraflık. Çiçekler bakımlı, kokular muhteşem. Bahçe keyfi ayrı.
0 23
At binme turları var, vadilerde at sırtında gezi. Yeni başlayanlar için eğitim veriyorlar. Çocuklar için poniler var.
0 24
at binme turu. at korkum yoktu. biniyorum dedim. at koştu. ben düşündüm.
0 25
3 gece kaldık, daha fazla kalmak istedik. Her sabah farklı bir balon manzarası. Fotoğraf meraklıları için cennet.
0 26
3 gece kaldık. daha fazla kalmak istedik. kredimiz yetmedi.
0 27
Aile odaları geniş ve temiz. Ortahisar Kalesi'ne 5 dakika yürüme mesafesi. Restoranda testi kebabı mutlaka deneyin.
0 28
Lisanslı rehberlerle çalışıyorlar. Tarihi ve kültürel bilgiler çok değerli. Sorularımızı sabırla cevapladılar.
0 29
lisanslı rehberler. tarihi bilgiler. soruları sabırla cevapladılar. 'neden peri bacaları bu şekil' dedim. sustu.
0 30
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.