Antalya Serik'te bir yer Kamp Alanı 19
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 387 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(14)
Atık Su BoşaltmaGri Su BoşaltmaTuvaletÇamaşırhaneWiFiBalık TutmaDağ BisikletiManzara NoktasıYürüyüş ParkuruYüzme YeriÇöp KutusuDuşEvcil Hayvan KabulMotosiklete Uygun
Jacaranda Lodge; 07-05; Manavgat; Antalya; Akdeniz Bölgesi; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Antalya Serik'te bir yer Kamp Alanı 19

Tom's Lodge Manavgat - Antalya

Genel Bakış ve Konum

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan bu harika kamp alanı, Akdeniz Bölgesi'nde, doğrudan nehir kenarında konumlanan eşsiz bir konaklama mekanıdır. 6000 metrekare yeşil çim kamp alanına sahip olan bu tesis, Tom tarafından işletilen ekolojik bir proje olarak dikkat çekmektedir. Vadide, nehir kenarı...

Toplam 29 paylaşım içinden 21 - 29 arası gösteriliyor
5 üzerinden 6 yıldız verirdim. Bir gece geldim bir hafta kaldım. Tom'un sevgi dolu yerini ve sıcak kişiliğini bırakmak istemedim. İhtiyacınız olan her şey mevcut.
0 21
Nehir kenarında bir cennet! Tom sizi kollarını açarak karşılıyor. Nehirde yüzmek, ipe sallanarak suya atlamak, kanyonda rafting yapmak - hepsi burada!
0 22
çakıl yolu yavaş gidin, red smiling faces'leri takip edin. tom'un yeri gerçekten bir vaha.
0 23
Son derece sakin, huzurlu ve temiz bir yer. Tom sıcakkanlı ve misafirperver. Buz gibi soğuk nehirde yüzmek, gece ateş başında keyif yapmak isteyenlere tavsiye edilir.
0 24
Harika bir yer - sevgiyle tasarlanmış. Duş ve tuvalet tertemiz, Tom çok misafirperver. Nehir yüzmeye davet ediyor, gölgedeki hamaklar dinlenmeye.
0 25
geldik 1 gece, kaldık 1 hafta. tom'tan ayrılmak istemedik. nehirde atlama, kanyonda rafting, ateş başında sohbet.
0 26
ağaçların gölgesi minibüs için yetersiz, birkaç yıla biter. böcekler kötü ısırdı, kovucu getirin.
0 27
Kamp, nehir kenarında dağların arasında harika bir konum. Tom harika bir insan, çocuklar için iyi bir öğütmen. Geziler düzenliyor, yerel kültürü tanıtıyor.
0 28
Bu cennet için beş yıldız yetmez. Tom hiçbir eksiği olmayan aile dostu bir yer yaratmış. Çok nazik, geziler için harika ipuçları veriyor ve her şey tertemiz.
0 29
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.