Çıralı 16 Çıralı Yolu
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 338 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(13)
Atık Su BoşaltmaGri Su BoşaltmaSu NoktasıTuvaletÇamaşırhaneElektrikMobil İnternetWiFiÇöp KutusuDuşFırın / EkmekGaz BayisiHalka Açık
Tavuskuşu Camping; Likya Yolu; Çıralı; Kemer; Antalya; Akdeniz Bölgesi; 07982; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Çıralı 16 Çıralı Yolu

CAMPING - Kemer - Antalya

Genel Bakış ve Konum

Antalya'nın Kemer ilçesinde yer alan bu kamp alanı, deniz kenarında sakin bir konumda konumlanmış küçük ama özel bir tesistir. Kadir tarafından sevgiyle işletilen bu kamp alanı, portakal bahçelerinin ortasında yer almasıyla dikkat çekiyor. Plaja sadece 100 metre mesafede olması, deniz severler için büyü...

Toplam 19 paylaşım içinden 11 - 19 arası gösteriliyor
Tavus kuşlarının tekerlek yapmasını izlemek sabahları ayrı bir keyif. Horoz sesleriyle uyanmak istemeyenler için kulaklık şart. Doğa ile iç içe gerçek bir deneyim.
0 11
Duş basıncı düşük, akşam 8'de sıcak su alamıyorsun. 500 TL kişi başı ödüyorsun, bari su aksın. Plaj güzel ama yukarıda daha büyük kamp alanı var.
0 12
Tavus kuşu dışkısı her yerde. İnanılmaz yapışkan, ayakkabınızı berbat ediyor. Temizlik çalışanları nerede?
0 13
Tavus kuşları gürültülü, sabah 5'te horoz ötüyor. Kimse söylemedi mi? "Doğa sesleri" dediler, bahsetmediler. Uyuyamadım iki gece.
0 14
Çamaşırhane 250 TL, 60 derecede 8 kg makine. Kadir veya kız kardeşi bulunamıyor bütün gün. Kendin yıka, kendin kurut, parayı ver. İlginç bir iş modeli.
0 15
Biraz inşaat molosu var hala, tam bitmiş değil. İlk izlenim kötüydü, bir saat sonra alışıyorsun. Pembe gözlüklerle yazılmış yorumları ciddiye almayın.
0 16
Araç bozulduğunda sahipleri büyük yardım etti, gerekli insanları buldular. Böylesine yardımsever insanlar az bulunur. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
0 17
Narenciye bahçelerinin ortasında, kediler ve tavuklarla dolu ev gibi bir ortam. İngilizce ve Almanca konuşan yardımsever sahipler. Pazartesi günleri yerel pazar kuruluyor, görmeye değer.
0 18
Aileler ve doğa severler için mükemmel bir konaklama. Gölge bol, kamp için güzel noktalar mevcut. 5 gece kaldık, kendimizi evimizde gibi hissettik.
0 19
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.