Çatalca 87 Çatalca-Ortaköy Yolu
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 292 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(13)
Atık Su BoşaltmaGri Su BoşaltmaSu NoktasıTuvaletÇamaşırhaneElektrikMobil İnternetÇocuk Oyun AlanıÇöp KutusuDuşEvcil Hayvan KabulHalka AçıkKış Kampına Uygun
Dharma Karavan Camping; 87; Çatalca Ortaköy Yolu; Çakıl Mahallesi; Çatalca; İstanbul; Marmara Bölgesi; 34540; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Çatalca 87 Çatalca-Ortaköy Yolu

Çatalca Karavan Parkı - İstanbul

Genel Bakış ve Konum

İstanbul'un Çatalca ilçesi, Çakıl Mahallesi'nde yer alan bu karavan parkı, şehir hayatından kaçmak isteyenler için sakin ve doğal bir konaklama alternatififi sunuyor. Marmara Bölgesi'nde, şehir merkezine uzakta ancak kaliteli hizmetleriyle öne çıkan bu kamp alanı, özellikle uzun süreli konaklamal...

Toplam 19 paylaşım içinden 1 - 10 arası gösteriliyor
0 1
Sahibi, oğlu ve buradaki insanlar çok hoş karşıladı. Atmosfer harika, ihtiyacınız olan her şey var: su, elektrik, bulaşık yıkamak için sıcak su ve her şey çok temiz. 4 gece kaldık, İstanbul'a gitmemiz gerekiyordu ama burada 2 hafta kalabilirdik. Hollanda'dan sevgiler.
0 2
istanbul'a gelmeden önce mola için ideal. tesis iyi, güvenli. 250 tl ödedim gecelik. güneş enerjisi duşlar kışın iyi değil, yazın sorun yok.
0 3
wifi yok, duş yok, çamaşır makineleri bozuk. 250 tl verdim bunlara. iyi yer ama hizmetler bazen çalışmıyor.
0 4
iyi kamp alanı, duşlar temiz. 150 tl gecelik, çamaşır 20 tl, kurutma 20 tl. bir gece için mükemmel. kalıcı kampçılar çok ama geçici için de yer var.
0 5
Harika bir kamp alanı, önceden haber vermeden geldik ve cana yakın ev sahipleri tarafından karşılandık. Yepyeni tesisler, sıcak duşlar, tuvaletler, yıkama alanı ve çamaşırhane var. 1 yük çamaşır yıkama ve kurutma dahil 250 TL'ye bir gece kaldık. Tek olumsuz yan gece havlayan köpekler.
0 6
Süper bir kamp alanı. Parselde su, kanalizasyon ve elektrik bağlantısı var, her şey temiz. Son derece nazik insanlar. Belki sorun çok sayıda sabit karavan olması ve yer olmaması olabilir. Burada olmak güzeldi!
0 7
gece 9.30'da geldim 250 tl istediler. pahalı dedim, ayrıldım vahşi kamp yaptım. fiyat uygun değil geceleri.
0 8
250 tl elektriksiz. banyolar modern ama temizlik lazım. sahibi cana yakın. pahalı ama idare eder.
0 9
sadece park yeri arıyorsanız olabilir. tesisler var ama bazen çalışmıyor.
0 10
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.