Mersin Anamur Kamp Alanı 3
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 338 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(21)
Atık Su BoşaltmaGri Su BoşaltmaSu NoktasıTuvaletÇamaşırhaneElektrikWiFiBalık TutmaDağ BisikletiManzara NoktasıYürüyüş ParkuruYüzme YeriAkarsu SporlarıÇocuk Oyun AlanıÇöp KutusuDuşEvcil Hayvan KabulGezi NoktasıHalka AçıkKış Kampına UygunYelken / Sörf
Antalya - Mersin Yolu; Kocadut; İskele; Çeltikçi; Anamur; Mersin; Akdeniz Bölgesi; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Mersin Anamur Kamp Alanı 3

Çeltikçi - Anamur - Mersin

Genel Bakış ve Konum

Mersin'in Anamur ilçesine bağlı Çeltikçi köyünde bulunan bu kamp alanı, Akdeniz'in eşsiz doğasında, tarihi Anamur Kalesi'nin hemen yanı başında konumlanıyor. D-400 karayolunun kenarında yer alan bu tesis, denize sıfır konumuyla dikkat çekiyor. Okaliptüs ağaçlarının altında gölgeli bir alana sahip olan ...

Toplam 31 paylaşım içinden 11 - 20 arası gösteriliyor
Akşamları deniz kenarında gün batımı izlemek bambaşka bir güzel. Kale silueti üzerinde batan güneş, fotoğraf tutkunları için harika kareler sunuyor. Romantik bir akşam yemeği için ideal bir ortam.
0 11
Kırık dökük masalar sandalyeler, bakımsız bir halı var. Biraz el atsanız iyi olur be kardeşim. Konum süper ama tesis berbat. Yazık oldu buraya.
0 12
Mart ve nisan aylarında geldik, hava ılıman ve kalabalık yok. Sakin bir kamp deneyimi isteyenler için sezon dışı tercih edilebilir. Fiyatlar da daha uygun. Bahar aylarında bölgeyi keşfetmek için ideal.
0 13
Restoran kapalıydı ama Anamur merkezde 5 dakika sürüyor. Market ve dükkanlar yakında. Yemek konusunda sıkıntı çekmezsiniz. Bölgede nice restoran ve kafe mevcut.
0 14
Köpekleri rahatsız etti bizi, sürekli havladı. Hatta pençeledi, karavanda saklandık. Hayvan severler dikkat, four-legged friends çok aktif burada.
0 15
Elektrik bağlantısı ücretsiz, fiyata dahil. Güneş enerjisi kullanan karavancılar için de şebeke elektriği mevcut. Elektrik kesintisi yaşamadık. Prizler standart, adaptör gerekmiyor.
0 16
Güzel yer ama sahibi kart kabul etmiyor. Nakit getirin, yoksa Shell'e gidin. Ben öyle yaptım, bedava elektrik aldım.
0 17
Kimyasal tuvalet boşaltma noktası var, bu büyük avantaj. Karavan altı atık su dökme yeri de mevcut. Temizlik konusunda bir sorun yaşamadık. Çevre bilincine önem veren bir işletme.
0 18
İngilizce bilen bir işletmeci var, yabancı turistler iletişim sorunu yaşamaz. Basit ama anlaşılır bir şekilde yardımcı oluyorlar. Türkçe bilmeyen gezginler için rahat bir konaklama seçeneği.
0 19
Gri su boşaltma hortumu mevcut, tatlı su doldurmak için de hortum var. Karavan altyapısı tam. Su basıncı iyi, depomuzu hızlıca doldurduk. Pratik bir durak.
0 20
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.