Ortahisar Göreme Müze Yolu
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 337 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(16)
Atık Su BoşaltmaSu NoktasıÇamaşırhaneElektrikWiFiDağ BisikletiManzara NoktasıYürüyüş ParkuruÇöp KutusuDuşEvcil Hayvan KabulGezi NoktasıHalka AçıkHavuzKış Kampına UygunMotosiklete Uygun
Kaya Camping; Göreme-Ortahisar yolu; Ortahisar; Ortahisar Beldesi; Ürgüp; Nevşehir; İç Anadolu Bölgesi; 50650; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Ortahisar Göreme Müze Yolu

CAMPING - Nevşehir

Genel Bakış ve Konum

Kapadokya'nın kalbinde, Ortahisar'da yer alan bu kamp alanı, bölgenin eşsiz güzelliklerini keşfetmek için mükemmel bir konum sunuyor. Kızıl Vadi'ne hakim panoramik manzarasıyla öne çıkan bu tesis, özellikle sabahları sıcak hava balonlarını izlemek için ideal bir nokta. Son yıllarda yapılan yenileme çalışmaları...

Toplam 83 paylaşım içinden 71 - 80 arası gösteriliyor
Transfer hizmeti mevcut, havalimanından alıyorlar. ATV turları düzenliyorlar, eğlenceli. Personel İngilizce biliyor.
0 71
gece gökyüzü izleme. jüpiter'i gördük. 'hangi yıldız bu' dedim. 'jüpiter' dedi. 'o yıldız değil mi' dedim.
0 72
Fotoğraf turu düzenliyorlar, en iyi noktaları biliyorlar. Gün doğumu ve batımı için farklı rotalar. Instagram'lık onlarca kare.
0 73
fotoğraf turu. en iyi noktaları biliyorlar. 200 fotoğraf çektim. 3 tanesi iyi.
0 74
Mutfak turları var, Kapadokya mutfağını öğrendik. Güveç yapımını izledik, tarifler verdiler. Eve dönünce deneyeceğiz.
0 75
mutfak turu. güveç yapımı. tarif verdiler. eve döndüm, denedim. fırın patladı.
0 76
Sessiz odalar, gece hiç gürültü yok. Yatak çok rahat, bel ağrısı çekmedik. Yastık seçeneği var, hangisi isterseniz.
0 77
Müşteri hizmetleri 7/24 ulaşılabilir. Gece bir sorunumuz oldu, hemen çözdüler. Teşekkürler.
0 78
müşteri hizmetleri 7/24. gece aradım. sorunumuz vardı. çözdüler. teşekkür ettim. rica ederim dediler. nezaket.
0 79
Vegan ve vejetaryen seçenekleri var. Menüde belirtilmiş, sormaya gerek yok. Taze sebzeler, güzel sunum.
0 80
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.