Toplam 50 paylaşım içinden 11 - 20 arası gösteriliyor
Tuvalet yok, duş yok, market yok. Medeniyetin bittiği yer. Ama manzara 5 yıldız, tuvalet 0 yıldız.
Gece yıldız gözlemek için harika bir yer. Antalya'nın ışık kirliliğinden uzakta, Samanyolu net şekilde görülüyor. Çadır kurarak geceleme yapabilirsiniz.
Göletten denize geçiş var, balıklar da göç ediyor. Suyun rengi turkuaz, bizim yüzümüz yeşil (yorgunluktan).
Göletten balık tuttum, 2 kg sazan. Pişirdim, yedim. Tuvalet yok ama balık var. Öncelikler önemli.
Yaban hayatı sevenler için muhteşem. Yaban ördekleri, balıkçıllar ve kartallar görülebiliyor. dürbün getirmeyi unutmayın.
Kışın ziyaret etmek de ayrı bir deneyim. Flamingoları izleyebilir, göl çevresinde yürüyüş yapabilirsiniz. Soğuk havalarda rüzgar çok sert olabiliyor.
Yol boyunca portakal bahçeleri var, mis gibi koku yayıyor. Antalya'dan yaklaşık 45 dakika sürüşle bu cennete ulaşıyorsunuz.
İlkbahar aylarında çevredeki yabani çiçekler muhteşem görünüyor. Kuş gözlemcileri için tam bir cennet, sabah erken saatlerde 50'den fazla tür gözlemleyebilirsiniz.
Portakal bahçelerinin içinden geçiyorsunuz, mis gibi kokuyor. Sonra toprak yol başlıyor, koku bitiyor.
Doğa harika, deniz harika, kuşlar harika. Tuvalet hariç her şey harika. "Harika hariç" tuvalet.