Denizli Yeniköy Yolu
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 292 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(1)
Halka Açık
Pamukkale Bulvarı; Pamukkale; Denizli; Ege Bölgesi; 20280; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Denizli Yeniköy Yolu

Pamukkale Manzara Tepesi - Denizli

Genel Bakış ve Konum

Denizli'nin dünyaca ünlü beyaz cenneti Pamukkale'nin tam karşısında, travertenlere ve Hierapolis Antik Kenti'ne kuşbakışı bir manzara sunan bu tepe, özellikle fotoğraf tutkunları ve eşsiz bir gün doğumu deneyimi arayanlar için adeta gizli bir hazinedir. Yaklaşık 334 metre rakımda, zeytin ve çam ağaçlarını...

Toplam 39 paylaşım içinden 1 - 10 arası gösteriliyor
VW Transporter ile geldik, dik yolu denemedik, dolanarak geldik. Manzara emeğe değer. Akşam gün batımı muhteşem, sabah balonlar ayrı bir güzellik. 2 gece rahatça kaldık.
0 1
Pamukkale travertenlerine kuşbakışı manzara için mükemmel bir nokta. Sabah gün doğumunda onlarca sıcak hava balonunun kalkışını izledik, gerçekten büyüleyici. Hierapolis'e yürüme mesafesinde, tarihi yerleri keşfetmek için ideal bir üs.
0 2
Kışın gelmeden uyarayım, soğuk ve kar olabilir. Ama biz şubatta 18 derece güneşli bir günde vardık, 3 gece keyifle kaldık. Mezarlık yanından dolanın, dik yol T4 için bile zor.
0 3
Killi toprak + yağmur = kayak pisti. Çıkarken drift attık, istemeden. Motosiklet değil minibüs drifti.
0 4
Yağmur yağdı, yol çamur oldu. Çıkarken arka tekerlekler "nereye gidiyoruz" dedi. Biz de bilemedik dedik.
0 5
Google Maps dik yokuşa sokuyor, araç download yapıyor. "Alternatif yol var" diyorlar, nerde o yol? Mezarlık mı bu, yoksa aracın mezarı mı?
0 6
Dik yolu ilk deneyenlerdenim, pişman oldum. İkinci deneyen de yok, çünkü beni gördüler. Örnek oldum yani, kötü örnek.
0 7
Google Haritalar'ın gösterdiği dik yolu kullanmayın! Otoparkın arkasından dolanarak gelen yol daha kolay. Zeytin ağaçlarının arasında güzel bir alan, gece serin bir esinti oluyor.
0 8
Alçak araçlar için giriş 2.5 metre. Bizim araç 2.3 metre, ağaç dalları bizi "hosgeldin" dedi. Tavana bir hatıra daha.
0 9
4x4 olmayan Fiat Ducato ile geldik, biraz heyecanlı oldu ama başardık. Alçak dallara dikkat edin, 2.8 metre yükseklik limiti var. Manzara için tüm riskleri göze almaya değer.
0 10
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.