Nevşehir Avanos'ta bir yer Kamp Alanı 1
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 292 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(3)
Mobil İnternetManzara NoktasıHalka Açık
Good place to camp to see balloons; Kızılçukur Vadisi; Ortahisar Beldesi; Ürgüp; Nevşehir; İç Anadolu Bölgesi; 50580; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Nevşehir Avanos'ta bir yer Kamp Alanı 1

Kızılçukur Vadisi Manzara Noktası - Nevşehir

Genel Bakış ve Konum

Kapadokya'nın büyülü coğrafyasının kalbinde, peribacalarına ve eşsiz vadilere tepeden bakan bu nokta, unutulmaz bir gün doğumu ve gün batımı deneyimi arayan gezginler için adeta bir seyir terası niteliğindedir. Yaklaşık 1177 metre rakımda, Kızılçukur ve Güllüdere vadilerine hakim bir konumda bul...

Toplam 12 paylaşım içinden 1 - 10 arası gösteriliyor
Didim'in açıklarındaki küçük ada, tekneyle 20 dakika. Çadır kampı için izin gerekiyor, önceden belediyeye danışın.
0 1
adaya tekne bulmak ayrı mesele, balıkçılara 200-300 tl veriyorsun. pazarlık yap.
0 2
İçme suyu yok, elektrik yok, sinyal zayıf. Gerçek bir kaçış için ideal ama hazırlıklı gelin.
0 3
didim'den ada feribotu yok, yazık. tekne kiralaman lazım. belediye el atsa süper olur.
0 4
suya elektrik aramayın, ararsanız bulursunuz ama niyetiniz buysa gelmeyin.
0 5
Eski Rum yerleşimi, harabe evler hala duruyor. Tarihi dokuyu korumak için lütfen dokunmayın.
0 6
keçiler sevimli ama yemek çalıyorlar. erzakınızı kapalı tutun.
0 7
Keçiler adada hala yaşıyor, ismini buradan alıyor. Sabahları onların otladığını görebilirsiniz.
0 8
Gece gökyüzü çok net, ışık kirliliği yok. Yıldız kaymalarını izlemek için mükemmel.
0 9
sualtı dalış için bayağı iyi, antik kalıntılar var diyorlar. ben göremedim ama su çok berrak.
0 10
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.