Suluca’da bir yer
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 292 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(5)
Balık TutmaManzara NoktasıYüzme YeriAkarsu SporlarıHalka Açık
Suluca; Lapseki; Çanakkale; Marmara Bölgesi; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Suluca’da bir yer

Lapseki Suluca Köprü Manzaralı Kamp - Çanakkale

Genel Bakış ve Konum

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi, Suluca köyünde bulunan bu kamp alanı, köprü manzaralı sakin ve huzurlu bir konaklama imkanı sunuyor. Çimlerin üzerinde düz bir zemine sahip olan bu alan, kumlu plajı ve temiz deniziyle dikkat çekiyor. Su hemen derinleşmediği için yüzmek için oldukça uy...

Toplam 9 paylaşım içinden 1 - 9 arası gösteriliyor
0 1
Denizi çok temiz, kumlu plajı var. Su derinleşmiyor, çocuklarla gelenler için güvenli bir alan. Çadır kurmak için düz zemin bulmakta zorlanmadık. Yerel halk var ama hiç gürültü yapmıyorlar, saygılı insanlar. Tek eksik tedarik imkanı, yakındaki köyden market alışverişi yapmak gerekiyor.
0 2
Köpekler biraz fazla sevimliler diyelim, sabahleyin ayakkabılarımın başında bekliyorlardı. Apartman köpeği olanlar için belki sürpriz olabilir ama zararsızlar. Futbol sahası ve basketbol potası var, akşamüzeri biraz spor yapmak mümkün. Çöp kutusu mevcut, temiz bir kamp alanı.
0 3
köpekler ayakkabı çalıyor dediler, inanmadım. sabah bir baktım terliklerim yok. gittikleri yere kadar takip ettim, meğer yavruları varmış onlara taşıyorlarmış. hem sinirlendim hem güldüm.
0 4
yağmur yağdıktan sonra burası bataklığa dönüyor, çadırın içi su doluyor.气象应用soğuk sular altında uyumak istemiyorsanız hava durumunu kontrol edin gelin.
0 5
Bir gece molası için biçilmiş kaftan. Köprü manzarası baş başa verdiğinizde romantik bir atmosfer oluşuyor. Karavan ile geldik, düz zemin bulmakta sorun yaşamadık. Yağmurlu havalarda çamur oluyormuş, şansımıza hava açıktı. Tekrar gelmek isteriz.
0 6
köprü manzaralı diyip duruyorlar, tamam güzel de oralarda tek şey mi bu köprü? biraz daha keşfetmek lazım çevreyi. yoksa sadece instagram fotoğrafı için mi geldik buraya?
0 7
biri sabah gelip köpekleri besledi, bizimkilere de nazik davrandılar. demek ki burada alışkanlık var. ücretsiz olması güzel de, en azından çöp kutusu koyuyorlar ya, helal olsun.
0 8
büyük karavanlarla gelmek isteyenler biraz zorlanabilir, alan kısıtlı. bizim 6 metrelik karavanı zor sığdırdık. manzara için değer mi? evet. rahatlık için mi? eh işte.
0 9
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.