Denizköy
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 292 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(4)
Balık TutmaYüzme YeriÇöp KutusuHalka Açık
09-59; Fevzipaşa Mah.; Denizköy; Didim; Aydın; Ege Bölgesi; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Denizköy

SURROUNDED BY NATURE - Aydın

Genel Bakış ve Konum

Didim ilçesi, Denizköy'ünde bulunan bu doğal konaklama noktası, Ege Bölgesi'nin sakin ve huzurlu atmosferini sunan harika bir yerdir. Denizin hemen kıyısında konumlanan bu alan, özellikle deniz ve doğa severler için ideal bir seçenektir. Didim'in turistik merkezlerine yakın olmasına rağmen, kendi sad...

Toplam 9 paylaşım içinden 1 - 9 arası gösteriliyor
0 1
buraya geldik, deniz kenarı dediler. evet deniz kenarı ama tuvalet yok. doğa dediğin tuvaletsiz mi olurmuş, evet oluyormuş. çalıların arasına saklanıp işeyen kampçıları sevmeyenler için özet: tuvalet getirin.
0 2
0 3
didim'in bu köşesi öyle bir yer ki, gündüz yerliler piknik yapıyor gece ise sadece sen ve deniz. köpekler var, cana yakınlar. bir tanesi öyle zayıf ki yüreğim parçalandı, yanınıza mama getirin.
0 4
çakıllı yolu takip et, daha güneye git, kuytu bir koy bul. yalnız kal. huzur bul. sonrasında çakıllar lastiğine zarar verdi diye sızlan. değdi mi? evet, bence de.
0 5
Karavanımızla bir hafta kaldık ve hiç sıkılmadık. Rüzgarlı günlerde çalılar doğal bir rüzgar perdesi oluşturuyor, bu sayede çadır veya tente çok sallanmıyor. Su harika, berrak ve temiz. Tek eksiği tuvalet ve duş olmaması ama getir-götür kampçılığı yapanlar için bu sorun değil.
0 6
0 7
pazar günü gelirseniz yer bulamazsınız. o yüzden hafta içi gelin. ya da gelmeyin, zaten kalabalık olmasın. burası benim gizli cennetimdi, söylemem gerekirdi? pardon.
0 8
biz burada bir hafta kaldık, polis geldi bize çay içti. köpekler gelip ayaklarımızın altına yattı. çoban geçti selam verdi. Türkiye'nin bu tarafı böyle işte.
0 9
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.