Nevşehir Merkez 50 Çiner Caddesi
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 338 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(7)
Su NoktasıTuvaletDağ BisikletiYürüyüş ParkuruÇocuk Oyun AlanıHalka AçıkKapasite / Yer Sayısı
Göreme yolu; Göreme Beldesi; Nevşehir Merkez; Nevşehir; İç Anadolu Bölgesi; 50580; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Nevşehir Merkez 50 Çiner Caddesi

Göreme Fitness Parkı - Nevşehir

Genel Bakış ve Konum

Göreme Beldesi'nde yer alan bu fitness parkı, Kapadokya bölgesinde kamp yapanlar için son derece işlevsel bir durak noktası sunuyor. İç Anadolu Bölgesi'nin turistik kalbinde bulunan bu mekan, özellikle karavanlı kampçıların temel ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış. Park, hem tuvalet hem de ...

Toplam 9 paylaşım içinden 1 - 9 arası gösteriliyor
kışın eksi derecede çalışıyor dediler, inanmadım. gittik, gerçekten çalışıyor. saygı duydum.
0 1
Göreme'de karavanlılar için bulunmaz bir nokta. Kaset boşaltma, su doldurma - hepsi burada. Kışın eksi derecelerde bile çalışıyor.
0 2
Portatif tuvalet temizliği için hortum var, çok pratik. Su basıncı gayet iyi. Sadece suyu içmeyin, bunu da not düştün.
0 3
su kesinlikle içilebilir değil. gözlüğe sıçradı, güneşte kurudu, cam mahvoldu. dikkatli olun.
0 4
kaset boşaltmak için biçilmiş kaftan. temiz, pratik, ücretsiz. daha ne istensin.
0 5
Musluk dişli değil, adaptör getirmek gerekiyor. Biraz ıslanabilirsiniz ama sonuçta işinizi görüyorsunuz. Karavan hayatının zorluklarından biri daha.
0 6
Tuvalet temiz, gri su boşaltma imkanı da var. Kapadokya'da bu hizmeti ücretsiz sunan tek yer burası olsa gerek.
0 7
kendi hortumunu getir. musluk türk standartlarında, avrupa malı hortum uymaz.
0 8
Çocuk oyun alanı da var, aileler için ekstra avantaj. Tuvaletin içinde ışık yoktu biz gittiğimizde ama el feneri ile hallettik.
0 9
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.