Fatih 1036 Kennedy Caddesi
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 292 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(3)
Mobil İnternetHalka AçıkKapasite / Yer Sayısı
Kennedy Caddesi; Yedikule Mahallesi; İstanbul; Fatih; İstanbul; Marmara Bölgesi; 34107; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Fatih 1036 Kennedy Caddesi

Fatih - İstanbul

Genel Bakış ve Konum

Fatih, İstanbul'un tarihi yarımadasında yer alan, Marmara Bölgesi'nin en önemli ilçelerinden biridir. Bu otopark, şehrin merkezine yakın konumuyla öne çıkan ücretsiz bir konaklama noktasıdır. Ana yol kenarında yer alması nedeniyle belirli bir seviyede gürültü içerir, ancak şehrin tarihi dokusuna yakınlığı önemli...

Toplam 5 paylaşım içinden 1 - 5 arası gösteriliyor
İstanbul'da ücretsiz konaklama arayanlar için bulunmaz nimet. Fatih'in göbeğindeyken tarihi yarımadası yürüyerek keşfetmek mümkün. Ayasofya'ya 20 dakika yürüme mesafesi. Sadece girişte çok dikkatli olun, otoyoldan sağ şeritte durup geri geri girmek gerekiyor.
0 1
Hafta içi burada kalmak çok daha mantıklı. Hafta sonu yerel halkın müzik gürültüsü çekilmez oluyor. Kulak tıkacı getirmeyi unutmayın. Merkeze yakınlığı sayesinde İstanbul'u gezmek için ideal bir üs konumunda.
0 2
Küçük araçlar için uygun ama büyük karavanlar giremez. Giriş tehlikeli, dikkatli olmak lazım. Bir kere girdikten sonra ücretsiz ve güvenli. Polis devriyeleri görülüyor, bu da huzur verici. Şehir merkezinde bu kadar güvenli ücretsiz park zor bulunur.
0 3
girişi bi kere buldum muhteşem. bulana kadar tur attım İstanbul'u. girince de geri geri gitmek var. macera sevenler için birebir.
0 4
cumartesi gecesi gittim sabaha kadar müzik. hem de ne müzik. arabesk fantazi. uyumadım. türk kahvesini içerken dinledim mecburen.
0 5
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.