Kapıkargın’da bir yer
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 292 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(5)
Mobil İnternetWiFiEvcil Hayvan KabulHalka AçıkHavuz
Cuma Beleni Küme Evler; Cumabeleni; Dalaman; Muğla; Ege Bölgesi; 48770; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Kapıkargın’da bir yer

Dalaman Kaplıca Otoparkı - Muğla

Genel Bakış ve Konum

Dalaman ilçesinin Cumabeleni köyünde bulunan bu otopark alanı, Muğla'nın Termal kaynaklarına yakın konaklama seçeneği sunmaktadır. Ege Bölgesi'nde yer alan bu mekan, özellikle termal banyoları isteyenler ve havaalanı yakınında konaklamak isteyenler için ideal bir durak noktasıdır.

Otopa...

Toplam 10 paylaşım içinden 1 - 10 arası gösteriliyor
Dalaman Kaplıcalar Kamp Alanı doğal sıcak su kaynaklarıyla ünlü bir yer. Termal su havuzları var, kas ağrıları için birebir. Muğla'nın gizli cennetlerinden biri, kalabalıktan uzak.
0 1
yaşlı insanlar kaynıyor, gençler başka yere baksın. sıcak su iyi ama ortam sıkıcı.
0 2
Kış aylarında termal suyun keyfini çıkarmak için ideal. Aileler için uygun, çocuklar havuzda eğleniyor. Konaklama için bungalov evler mevcut ama karavanla da kalınabilir.
0 3
havuz bazen çok kalabalık, sular değişmiyor. kükürt kokusu var, alışmak lazım.
0 4
kaplıca iyi de, tuvaletler berbat. belediye bir el atsın şu işe. fiyatlar da her yıl artıyor.
0 5
Romatizma şikayetlerim için geldim, gerçekten faydasını gördüm. 40 derece sıcaklıkta termal su, kasları gevşetiyor. Personel ilgili ve yardımsever. Hafta sonu kaçamağı için tavsiye ederim.
0 6
Doğal ortam içinde termal havuz deneyimi muhteşem. Çam ağaçları arasında, kuş sesleri eşliğinde sıcak suyun keyfini çıkarıyoruz. Yemekler lezzetli, özellikle köy kahvaltısı.
0 7
romatizmam vardı, bir hafta kaldım. geçmedi ama azaldı. idare eder yani, bekleneni vermez.
0 8
Yıllardır geliriz, ailecek bayılıyoruz. Sıcak su hiç bitmez, doğal kaynak. Yaşlı annem için ideal, rahatlıkla havuza girebiliyor. Fiyatlar makul, hizmet kalitesi iyi.
0 9
dalaman'ın tek avantajı bu yer sanırım. havalimanı yakın, inince direkt gelip girersin havuza.
0 10
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.