Çeşme 8 1108. Sokak
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 292 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(5)
Balık TutmaYüzme YeriÇöp KutusuHalka AçıkKapasite / Yer Sayısı
1108. Sokak; Musalla Mahallesi; Çeşme; Ege Bölgesi; 35930; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Çeşme 8 1108. Sokak

PARKING LOT DAY/NIGHT - İzmir

Genel Bakış ve Konum

Çeşme ilçesinde bulunan bu otopark, deniz manzaralı ve halka açık bir konaklama noktasıdır. Ege Bölgesi'nin en popüler tatil beldelerinden biri olan Çeşme'de yer alan bu alan, özellikle feribot yolculuğu yapacaklar için ideal bir konaklama seçeneği sunmaktadır. Denize karşı konumlanmış olan bu otopa...

Toplam 7 paylaşım içinden 1 - 7 arası gösteriliyor
Çeşme'de feribot bekleyenler için biçilmiş kaftan. Denize sıfır otoparkta karavanımızla rahatça konakladık. Sabah gün doğumu muhteşem oldu, fotoğraf sevenler için ideal.
0 1
İzmir'den Yunanistan'a geçmeden önce son mola için mükemmel. Modern otelin hemen yanında park ettik, gece çok sakindi. Birkaç balıkçı geçti sadece, rahat uyuduk.
0 2
Feribot sabah 7'de, ben gece 12'de geldim. Manzaralı otoparkta uyudum, para vermedim. Kazançlı.
0 3
Geniş ve nispeten düz bir alan, girişte birkaç çukur var ama dikkatli gidince sorun değil. Okyanus manzaralı ücretsiz otopark bulmak büyük şans. Ertesi sabah feribota binmek için ideal konum.
0 4
Ege'nin en güzel gün doğumunu burada izledim. Çeşme'nin turistik kalabalığından uzak, sakin bir gece geçirdik. Çöp kutusu mevcut, alan gayet kullanışlı.
0 5
Çeşme'de bedava park yeri bulmak, İstanbul'da otoparkta yer bulmak kadar zor. Burası nimet.
0 6
Kamp yapılmaz tabelası var ama herkes yatıyor. Tabelayı görmemezlikten gelme sanatı.
0 7
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.