Toplam 7 paylaşım içinden 1 - 7 arası gösteriliyor
Demircili'deki bu koy turkuaz renkte deniziyle gerçekten büyüleyici. Çakıl plajda denize girmek çok keyifli. Ama Google Maps son kilometresinde yanlış yönlendiriyor, toprak yola devam edin.
Küçük korunaklı koyda 3-4 aile rahatça kamp kurabiliyor. Çok temiz, neredeyse hiç çöp yok. Yerel halk hafta sonları çok geliyor, sakinlik istiyorsanız hafta içi tercih edin.
çalılarda kaka ve tuvalet kağıdı cenneti. kırık camlar rivaldo'nun şutları gibi. köpeği yüzdürüp kaçtık.
sinekler o kadar çok ki, insan kendini belgesel filmde sanıyor. konu: insan sinek ilişkisi. turkuaz deniz için katlanılır mı, size kalmış.
yağmurda yolu kaygan, 2WD'li arkadaşlar inersiniz ama çıkamayabilirsiniz. traktör çağırmak da ayrı macera.
Hafta sonu erken gitmezseniz yer bulamazsınız, çok popüler bir nokta. 3 tekerlekten çekişle bile çıktık, yani 2WD araçlar da biraz dikkatle inebilir. Sinek kovucu şart.
7.6 metrelik 2WD aracımla inmeye çalıştım, devasa tümsekler beni durdurdu. geri döndüm. manzara güzeldi, en azından onu gördüm.