İzmir Urla Kamp Alanı 2
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 292 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(2)
Çöp KutusuHalka Açık
Demircili Mahallesi; Urla; Ege Bölgesi; 35430; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: İzmir Urla Kamp Alanı 2

Demircili Mahallesi - Urla

Genel Bakış ve Konum

Urla'nın Demircili Mahallesi'nde yer alan bu doğal güzellik, deniz kenarında harika manzaralı bir kamp deneyimi sunuyor. "OFF-ROAD" olarak tanımlanan bu alan, çakıl plajın hemen yanında konumlanıyor ve turkuaz renkteki denize direkt erişim imkanı tanıyor. Ancak bu güzelliğe ulaşmak için ciddi bir mücad...

Toplam 7 paylaşım içinden 1 - 7 arası gösteriliyor
Demircili'deki bu koy turkuaz renkte deniziyle gerçekten büyüleyici. Çakıl plajda denize girmek çok keyifli. Ama Google Maps son kilometresinde yanlış yönlendiriyor, toprak yola devam edin.
0 1
Küçük korunaklı koyda 3-4 aile rahatça kamp kurabiliyor. Çok temiz, neredeyse hiç çöp yok. Yerel halk hafta sonları çok geliyor, sakinlik istiyorsanız hafta içi tercih edin.
0 2
çalılarda kaka ve tuvalet kağıdı cenneti. kırık camlar rivaldo'nun şutları gibi. köpeği yüzdürüp kaçtık.
0 3
sinekler o kadar çok ki, insan kendini belgesel filmde sanıyor. konu: insan sinek ilişkisi. turkuaz deniz için katlanılır mı, size kalmış.
0 4
yağmurda yolu kaygan, 2WD'li arkadaşlar inersiniz ama çıkamayabilirsiniz. traktör çağırmak da ayrı macera.
0 5
Hafta sonu erken gitmezseniz yer bulamazsınız, çok popüler bir nokta. 3 tekerlekten çekişle bile çıktık, yani 2WD araçlar da biraz dikkatle inebilir. Sinek kovucu şart.
0 6
7.6 metrelik 2WD aracımla inmeye çalıştım, devasa tümsekler beni durdurdu. geri döndüm. manzara güzeldi, en azından onu gördüm.
0 7
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.