Erzurum Oltu Kamp Alanı 2
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 387 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(6)
Mobil İnternetDağ BisikletiManzara NoktasıYürüyüş ParkuruHalka AçıkMotosiklete Uygun
Nice view; Yoldere Köyü Yolu; Yoldere; Narman; Erzurum; Doğu Anadolu Bölgesi; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Erzurum Oltu Kamp Alanı 2

Yoldere Peri Bacaları Kampı - Narman, Erzurum

Genel Bakış ve Konum

Yoldere Peri Bacaları Kampı, Erzurum'un Narman ilçesine bağlı Yoldere köyünde bulunan, doğal peri bacaları manzarasıyla öne çıkan eşsiz bir kamp alanıdır. Doğu Anadolu Bölgesi'nde yer alan bu mekan, inanılmaz doğal güzellikleri ve sakin atmosferiyle ziyaretçilerine unutulmaz b...

Toplam 7 paylaşım içinden 1 - 7 arası gösteriliyor
0 1
Narman'ın bu saklı cennetine ulaştığımda neredeyse hiç turist yoktu. Kanyon sırtları boyunca uzanan mükemmel durumda yol, kampçılar için birçok konaklama imkanı sunuyor. Mobil internet çekiyor olması da büyük avantaj. Çadırımı peri bacalarına bakan düz bir alana kurdum, manzara iksir gibi.
0 2
peri bacaları denince akla kapadokya geliyor ama erzurum'un narma'sında da varmış. google maps sizi kuzeye gönderebilir, güneybatıdan gelin. 4x4 şart değil ama işinizi kolaylaştırır.
0 3
0 4
yoldere köyünü geçtim, asfalt bitti, çakıl başladı, peri bacası göründü. turist sıfır, huzur maksimum. sabah çayımı içerken kendimi volkanik aktiviteler milyonlarca yıl önce düşünürken buldum.
0 5
0 6
off-road sevenler buraya. motosiklet sevenler buraya. doğa fotoğrafçıları buraya. diğerleri evde kalsın.
0 7
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.