Selçuk merkezde Efes gezmek için biçilmiş kaftan. Otopark devasa, aracınızı rahatça park edersiniz. Karşıdaki markettan ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Geceleri biraz gürültü oluyor ama kulak tıkacıyla halledilir.
Selçuk 23 M Kubilay Caddesi
0.0/5(0 oy)
Kamp Alanı Olanakları(2)
Çöp KutusuHalka Açık
Kubilay Caddesi; Cumhuriyet Mahallesi; Selçuk; Ege Bölgesi; 35920; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Selçuk 23 M Kubilay Caddesi
Selçuk Otopark - Selçuk
Genel Bakış ve Konum
Selçuk ilçesi merkezinde, Ege Bölgesi'nin kalbinde yer alan bu otopark alanı, şehir merkezini ziyaret etmek isteyen gezginler için ideal bir konaklama noktasıdır. Selçuk'ün ana giriş noktalarından birinde konumlanan bu geniş otopark, özellikle Efes antik kentini ve diğer tarihi yerleri gezmek isteyenler i...
Toplam 10 paylaşım içinden 1 - 10 arası gösteriliyor
burası berbat diceksiniz ama gürültü var diye. şehrin ortasında otopark, ne bekliyorsunuz. bence konum süper, efes yürüyüş mesafesinde.
0 2
Merkezi konumu sayesinde her yere yürüyerek ulaşabilirsiniz. Efes Müzesi 5 dakika, restoranlar 10 dakika mesafede. Güvenli hissettiriyor, etrafta sürekli insan var.
0 3
Şirinceye gitmek için araç bırakmak için ideal. Köy yolları dar ve park zorlu, buradan minibüsle gitmek çok daha pratik. 3 gece kaldık, hiç sorun yaşamadık.
0 4
Sabah 8de inşaat araçları uyanıyor, ondan önce uyumaya çalışın. Su noktası yok, mezarlıktan hortumla alabilirsiniz veya markettan su alın. Konum için bu kadarına katlanılır.
0 5
kamyon otobüs girip çıkıyor, toz duman içinde. kediler miyavlıyor sabaha kadar. romanlar müzik dinliyor. kısaca şehir hayatı. seveni bağrına basar.
0 6
Ücretsiz olması büyük artı. Düz zemin bulmak için otoparkın uygun köşesini seçin. Bazı yerler toprak ve engebeli. Gece gürültüsü şehir için normal seviyede.
0 7
su yok, tuvalet yok, elektrik yok. ama bedava işte. efes gezmek için kalınacak yer arıyorsanız burası. lüks beklemeyin.
0 8
kendi halinde bir otopark. gürültü seven sevmeyen bilemem. ben uyudum gürültü oldu mu kulak tıkacı taktım. kolay çözüm.
0 9
ben beğendim açıkcası. merkezi, ücretsiz, güvenli. çok mu iyi oldum nedir. toz var ama o kadar.
0 10
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.