Nevşehir Ürgüp'te bir yer Kamp Alanı 2
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 337 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(3)
Su NoktasıHalka AçıkKapasite / Yer Sayısı
Uçhisar-Kavak yolu; Uçhisar Beldesi; Nevşehir Merkez; Nevşehir; İç Anadolu Bölgesi; 50210; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Nevşehir Ürgüp'te bir yer Kamp Alanı 2

Uçhisar Su Noktası - Nevşehir

Genel Bakış ve Konum

Nevşehir'in Uçhisar beldesinde yer alan bu su noktası, Kapadokya bölgesindeki seyahat edenler için pratik bir durak noktasıdır. Özellikle karavan ve büyük araçlar için tasarlanmış bu alanda, yüksek basınçlı ve temiz içme suyu bulunmaktadır. Uçhisar'ın tarihi dokusuna yakın konumda olması, bölgeyi ke...

Toplam 6 paylaşım içinden 1 - 6 arası gösteriliyor
0 1
su musluğu var, su akıyor, bedava. neyini tartışıyoruz burada? hortum getirmeyenler için küçük sürahi combi var, onunla idare edin. kapadokya'da su deposunu burada doldurmak ritual gibi bişey olmuş.
0 2
kışın gelip su kesik diye şikayet eden arkadaşlar, burası iç anadolu, kışın -15 derece oluyor. musluklar donmuş tabii. mayıs-ekim arası gelin, üzgün suratla yorum yazmayın.
0 3
0 4
Karavanla Kapadokya turu yapanlar için vazgeçilmez bir durak. Göreme'ye sadece 10 dakika mesafede. Su doldururken yanınıza küçük sürahiler de getirin, büyük bidonlar için hortum şart. Akşam üzeri güneş batarken manzara muhteşem oluyor, fotoğraf makinenizi yanınızda bulundurun.
0 5
çay ikram eden abiler sayesinde 2 litre fazla suyum oldu, neyse. su basıncı iyi ama tam açmayın yokla, hortum patlaması yaşanmış. tecrübe konuşuyor.
0 6
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.