Gazipaşa
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 337 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(4)
Su NoktasıYüzme YeriDuşHalka Açık
Fener Sokak; Koru Mahallesi; Gazipaşa; Antalya; Akdeniz Bölgesi; 07900; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Gazipaşa

Gazipaşa Plajı Duşları - Antalya

Genel Bakış ve Konum

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yer alan bu plaj bölümü, bölgede seyahat eden karavan ve kamp severler için pratik bir durak noktası sunuyor. Plaj boyunca uzanan çok sayıda musluk ve duş imkanı, özellikle temizlik ve hijyen ihtiyacı olanlar için ideal bir çözüm. Bazı musluklarda kullanılabilecek h...

Toplam 6 paylaşım içinden 1 - 6 arası gösteriliyor
Yan taraftaki park yeri dolu olsa bile burada gece konaklama imkanı var. Denize bakan manzara harika, sabah güneş doğarken izlemek ayrı bir keyif. Tuvaletler mevcut ve kullanılabilir. Plajın kendisi çok önerilmiyor ama su ve duş ihtiyacı için biçilmiş kaftan.
0 1
gazipaşada su dolum noktası arayanlar buraya. manyak musluklar var, hortum bile var bazılarında. plaj duşları çalışıyor, ücretsiz. plaja girmeyin diyorlar, dinleyin. su ve duş için süper.
0 2
Gazipaşa sahil şeridi boyunca birçok musluk ve duş noktası var. Bazılarında hortum bile mevcut, karavanınızı doldurmak için ideal. Su basıncı çok iyi, 5-6 metrelik bir hortum getirmeniz yeterli. Plaj duşları da çalışıyor, deniz sonrası temizlenmek için süper. Ücretsiz ve 24 saat erişilebilir.
0 3
su basıncı süper, gardena takıyorsun doldur gitsin. yan park yeri doluysa burada kalırsın, sorun yok. manzara denize, keyfine bak. yazın duş almak iş görüyor. plaj kötüymüş, girmedik.
0 4
Gardena bağlantısı için dişli musluk var, bu özellik çok pratik. Su temiz ve bol basınçlı. Önde park yeri mevcut, karavanınızı rahatça park edebilirsiniz. Sıcak havalarda duş imkanı büyük rahatlık sağlıyor. Gazipaşa'nın doğal güzelliklerini keşfetmek için iyi bir başlangıç noktası.
0 5
karavanla geçtik, su doldurduk, duş aldık, gittik. ne ararsın daha fazla? ücretsiz, temiz, pratik. hortum getirmeyi unutmayın, 5-6 metre yeterli. gazipaşa böyle yerlerle güzel.
0 6
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.