Toplam 9 paylaşım içinden 1 - 9 arası gösteriliyor
Aydıncık'ta cami yanında temiz ve içilebilir su kaynağı. Klor kokusu yok, tadı gayet güzel. Depomuzu sorunsuz doldurduk. Her iki yönden de kolayca ulaşılabilir konumda. Büyük araçlarla bile durmak için uygun bir alan var.
Mersin-Antalya rotasında su ikmali için harika bir durak. Dişli bağlantı standarda uygun, hortum takmakta sorun yaşamadık. Su basıncı iyi, depo hızla doluyor. Cami alanında olduğu için güvenli ve temiz bir ortam var.
antalya yönünden kolay, diğer yönden daha karmaşık ulaşım. dış musluk bozuksa tuvaletlere gidin, alternatifiniz o.
bazen çalışıyor bazen çalışmıyor, şans işi. mevsim kışsa dış musluk donmuş olabilir, içeri girin.
Yerlilerin bile su almak için kullandığı güvenilir bir kaynak. Dışarıda küçük bir hortum takılı, basınç gayet yeterli. Klor tadı yok, bu sudan içilebilir. Karavan seyahat edenler için vazgeçilmez bir durak noktası.
Dış musluk çalışmadığında tuvaletlerdeki muslukları kullanabilirsiniz. Erkekler tuvaleti yol kenarına yakın, ulaşım kolay. Su kalitesi iyi, herhangi bir sorun yaşamadık. Sezona göre bazen yoğunluk olabiliyor.
dış musluktan sadece damla geliyor, tuvaletlerden doldurmak zorunda kaldık. beş dakikada bir litre, sabır gerektiriyor.
basınç çok yavaş, litre başına beş dakika bekliyorsunuz. acelesi olanlar başka yere baksın.
mart sonunda geldim su yok, musluk tamamen kuru. alternatif aramak zorunda kaldık. buraya güvenip gelmeyin.