Demre Demre Kas Yolu D400
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 292 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(4)
Su NoktasıÇöp KutusuHalka AçıkKapasite / Yer Sayısı
Demre - Kaş Yolu; Davazlar; Demre; Antalya; Akdeniz Bölgesi; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Demre Demre Kas Yolu D400

WATER AREA - Demre

Genel Bakış ve Konum

Demre ilçesinin Davazlar köyünde yer alan bu su noktası, bölgedeki kampçılar ve karavan kullanıcıları için önemli bir duraktır. Antalya'nın Akdeniz Bölgesi'nde konumlanan bu kaynak, berrak kaynak suyu sunmasıyla dikkat çekiyor. Köylülerin büyük bidonlarla geldikleri bu nokta, özellikle su depolama ihtiyacı ola...

Toplam 6 paylaşım içinden 1 - 6 arası gösteriliyor
hortum bağlı duruyor, kendi hortumunu bağlayamıyorsun. tadı şöyle böyle, geçtik gittik.
0 1
musluk sökülmüştü gittiğimizde. tamir edilmiş şimdi, su var. ama diş yok muslukta, zor.
0 2
Demre Davazlar köyünde berrak kaynak suyu. Yerliler büyük bidonlarla geliyor, suyun kalitesi iyi. Karavanla seyahat edenler için su dolumu için ideal bir durak.
0 3
Su deposunu doldurmak için mükemmel bir nokta. Erken saatlerde basınç daha iyi, sabah gelin. Küçük çaplı hortum getirirseniz işiniz kolaylaşır.
0 4
Myra antik kenti ve Santa Claus Kilisesi ziyareti öncesi su ihtiyacını karşılamak için uğranacak bir nokta. Çöp kutuları var, çevre düzenli.
0 5
basınç düşük, sabırlı olmak lazım. su berrak ama, içer misin bilmiyorum. ben içtim, bir şey olmadı.
0 6
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.