Ünye Sahilköy Çınarsuyu Mevkii
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 292 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(13)
Su NoktasıTuvaletÇamaşırhaneElektrikBalık TutmaManzara NoktasıYüzme YeriÇocuk Oyun AlanıÇöp KutusuDuşEvcil Hayvan KabulHalka AçıkHavuz
Samsun-Ordu Yolu; Sahilköy Mahallesi; Ünye; Ordu; Karadeniz Bölgesi; 52300; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Ünye Sahilköy Çınarsuyu Mevkii

Ünye Sahilköy Kampı - Ordu

Genel Bakış ve Konum

Ünye'nin Sahilköy Mahallesi'nde, Karadeniz'in hemen kıyısında yer alan bu kamp alanı, deniz ve doğa severler için eşsiz bir konaklama deneyimi sunuyor. Birincil bir yol üzerinde konumlanan bu tesis, Karadeniz'in masmavi sularına sadece birkaç adım mesafede bulunuyor. Plaja erişimi olan, ormanlık bir al...

Toplam 13 paylaşım içinden 1 - 10 arası gösteriliyor
köpekler havlıyor gece, uyumadım. hayvan severler için sorun değil ama bana zordu.
0 1
Plaj biraz kayalık ama yüzmek için uygun yerler var. Akşam gün batımı muhteşem. Çadır ve karavan için uygun, tamamen ücretsiz.
0 2
güzel yer ama çöp kutusu yok, çöplerinizi geri götürün. doğayı temiz tutalım.
0 3
yol bozuk, normal araba ile gelirken dikkat edin. kamp alanı güzel ama yollar berbat.
0 4
Doğrudan deniz kenarında olmasa da sahile yürüme mesafesinde güzel bir kamp alanı. Ünye'den sonra sahilköy tabelasını takip edin, camiden sonra plaj yoluna sapın.
0 5
Karadeniz kıyısında ücretsiz konaklama için harika bir nokta. Düz zemin, çim alanlar. Sabah deniz manzarasıyla uyandık. Köyden ekmek alabilirsiniz.
0 6
tuvalet yok, duş yok. doğa kampı sevenler için ideal, lüks arayanlar gelmesin.
0 7
Sahile yakın, denize 5 dakika yürüme mesafesinde. Çok sessiz bir yer. Düz bir alan, karavanlar için ideal. Sadece biz vardık, çok huzurlu bir gece geçirdik.
0 8
plaj kayalık, denize girmek için spor ayakkabı şart. çıplak ayakla girmeyin, kestane gibi.
0 9
sinek çok, kovyan getirin. akşam üzeri saldırıyorlar.
0 10
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.