No:18 83. Sokak
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 292 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(9)
TuvaletBalık TutmaManzara NoktasıYüzme YeriAkarsu SporlarıÇöp KutusuEvcil Hayvan KabulFırın / EkmekHalka Açık
83. Sokak; Altınkum; Didim; Aydın; Ege Bölgesi; 09270; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: No:18 83. Sokak

Didim Çamlık Alanı - Aydın

Genel Bakış ve Konum

Aydın'ın Didim ilçesinde yer alan bu çamlık alan, Ege Bölgesi'nde doğayla iç içe konaklamak isteyenler için harika bir konum sunuyor. Çamların altında yer alan bu dar çıkmaz sokağın sonunda, harika bir manzara ve makul fiyatlı bir restoran bulunuyor. Didim belediyesi tesislerinin yakınında yer alan bu ...

Toplam 5 paylaşım içinden 1 - 5 arası gösteriliyor
Çamların altında harika bir yer, kuru havada yükseğe çıkmak mümkün. Manzara gerçekten muhteşem, denizi ve çevreyi seyretmek için ideal. Hemen yanda makul fiyatlı bir restoran var, WiFi da mevcut. Hafta sonları kalabalık olabiliyor, erkenden gelmekta fayda var.
0 1
Burada kendimizi çok rahat hissettik. Güzel bir manzara ve çok hoş yerliler var. Makul fiyatlı bir bar ve restoran hemen yanı başınızda. Park yerleri az ve çoğu eğimli, erken gelmek şart. Yazın yerlilere yer bırakmak adına kaçınılması iyi olabilir.
0 2
Süper küçük, minibüsten büyük bir şeye hayır. İki uzun süreli kampçı var, rahatsız edici hissettiriyor. Girmeyin.
0 3
Didim belediyesi tesislerinin yanında ücretsiz park alanı. Gece gündüz yüzme imkanı var, denize girmek isteyenler için ideal. Sabahları fırından taze poğaçalar çıkıyor. Çamların gölgesinde serin bir konaklama deneyimi yaşadık.
0 4
Dar çıkmaz sokak, çamların arasına küçük karavanlardan başka giremez. 7.5 metrelik karavanımız zorlukla sığdı. Restoran köpekleri gece havlıyor, kulak tıkacı getirin.
0 5
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.