Didim/Aydın 4 Karadeniz Caddesi
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 292 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(2)
Çocuk Oyun AlanıHalka Açık
Barış 2 Kafeterya; Aytepe Caddesi; Çamlık; Didim; Aydın; Ege Bölgesi; 09270; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Didim/Aydın 4 Karadeniz Caddesi

Didim Otopark - Aydın

Genel Bakış ve Konum

Didim ilçesi, Aydın ilinde, Ege Bölgesi'nin popüler sahil şeridinde yer alan bu otopark alanı, özellikle Didim'in turistik merkezine yakın konaklama arayanlar için ideal bir seçenektir. Lunapark ve belediye çay bahçesinin hemen yanında konumlanan bu nokta, hem deniz manzarası sunması hem de şehir merkezine ...

Toplam 5 paylaşım içinden 1 - 5 arası gösteriliyor
Didim merkezde lunapark yanında harika bir otopark. Deniz manzarası çok güzel, sabah gün doğumunu izlemek için ideal. Kasım ayında geldik, ücretsizdi.
0 1
gece 11e kadar gürültü garantili. lunapark çünkü. sabaha karşı sakin. rüzgar da esti mi karavan sallanıyor, deniz havası bunlar.
0 2
Belediye çay bahçesi hemen yanınızda, kahvenizi içerken denizi izleyebilirsiniz. Sezon dışı ücretsiz ve sakin. Yürüyerek plaja ve restoranlara ulaşabilirsiniz.
0 3
sezon dışı bedava, sezonunda 40 tl. made in Türkiye turizmi. manzara güzel ama çok rüzgarlı. sandaletle yürüyün çakıllar kesiyor.
0 4
yerliler gelip gidiyor, kendi halinde. kulak tıkacı şart. tuvalet kapalı kışın. sezon dışı daha mantıklı.
0 5
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.