Aydin 168 1001. Caddesi
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 292 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(7)
Balık TutmaYüzme YeriÇocuk Oyun AlanıÇöp KutusuEvcil Hayvan KabulFırın / EkmekHalka Açık
Didim; Aydın; Ege Bölgesi; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Aydin 168 1001. Caddesi

PARKING LOT DAY/NIGHT - Didim

Genel Bakış ve Konum

Didim'de yer alan bu park yeri, Ege Bölgesi'nde konumlanan ve denize yakın konumuyla öne çıkan popüler bir konaklama noktasıdır. Ağaçların gölgesinde yer alan düz alan, özellikle sezon dışında konaklamak için ideal bir ortam sunmaktadır. Alanda yükseklik veya boyut kısıtlaması bulunmaması, farklı ar...

Toplam 9 paylaşım içinden 1 - 9 arası gösteriliyor
Aydın'daki bu kamp alanı yıl boyunca açık olmasıyla büyük avantaj sağlıyor. Kışın bile hava ılıman, çadırda rahat uyuyabilirsiniz. Zeytin bahçeleri arasında sessiz bir ortam var.
0 1
Karavanla geldik, elektrik ve su bağlantısı sorunsuz. 30 amperlik hizmet sağlam. Uzun süreli konaklamalar için uygun bir alan.
0 2
şehir içinde olması hem iyi hem kötü. herşey yakın ama gürültü de kaçınılmaz. gece trafiğe alışkın değilseniz zor.
0 3
Şehir merkezine yakınlık büyük avantaj. Market, eczane ve restoranlara yürüyerek gidebilirsiniz. İhtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilirsiniz.
0 4
yazın kavurucu sıcak oluyor, klimasız karavanda pişersiniz. gölge az, şemsiye şart.
0 5
Tesisler temiz ve bakımlı. Duşlar sıcak su veriyor, tuvaletler düzenli temizleniyor. Bu fiyatla bu hizmet beklenenden iyi.
0 6
wifi yavaş, personel \"fiber gelecek\" diyor ama 2 yıldır aynı hikaye. mobil internet çekiyor onu kullanın.
0 7
Kuşadası ve Selçuk-Efes yakınlarda, günübirlik geziler yapabilirsiniz. Tarihi yerleri gezmek isteyenler için iyi bir üs noktası.
0 8
sinek bol, akşam kovsuz dışarı çıkamazsınız. ego sprey getirin.
0 9
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.