Toplam 7 paylaşım içinden 1 - 7 arası gösteriliyor
Didim'in bu sahil kampı Ege Denizi'nin tadını çıkarmak isteyenler için ideal bir nokta. Temiz ve ılık suyun keyfini çıkarabilirsiniz. Hafta içi günlerde daha sakin, hafta sonları kalabalık oluyor.
Hafta sonu kalabalığından kaçınmak istiyorsanız ya hafta içi gelin ya da başka yer arayın. Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi burada da dolu.
Geniş otopark alanı çeşitli araçlar için uygun. Karavanınızla rahatça park edebilirsiniz. Denize sıfır konumu sayesinde sabah yüzüp akşam gün batımını izleyebilirsiniz.
Apollon Tapınağı ve Altınkum Plajı'na yakınlık büyük avantaj. Didim'in tarihi ve turistik yerlerini keşfetmek için iyi bir üs noktası. Gündüz gezilerinizi yapıp akşam kampınıza dönebilirsiniz.
Gece garip tipler dolaşıyor, su şişesi isteyen adamlar kapıya vuruyor. Yalnız seyahat edenler dikkatli olsun. BenMMM Migros otoparkına kaçtım.
Erişim kapalı, giriş yasak. Geldik gördük, döndük. Doğal alan arıyorsanız bu burnu seçmeyin, sahilde ilerlemek daha iyi.
Son zamanlarda bölgeye erişimin kapatıldığına dair bilgiler var. Gitmeden önce güncel durumu kontrol edin. Bazı ziyaretçiler giriş kapalı olduğu için geri dönmek zorunda kalmış.