Aydın Didim'de bir yer Kamp Alanı 4
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 337 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(3)
Manzara NoktasıYüzme YeriHalka Açık
88. Sokak; Altınkum; Didim; Aydın; Ege Bölgesi; 09270; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Aydın Didim'de bir yer Kamp Alanı 4

Didim Sahil Kampı - Aydın

Genel Bakış ve Konum

Didim'in eşsiz Ege kıyılarında konumlanan bu kamp alanı, Türkiye'n en popüler tatil beldelerinden birinde bulunuyor. "OTOPARK GÜNDÜZ/GECE" olarak tanımlanan bu konaklama noktası, Ege Bölgesi'n tipik plaj atmosferini sunuyor. Aydın ilinin Didim ilçesinde yer alan bu nokta, özellikle yaz aylarında yer...

Toplam 7 paylaşım içinden 1 - 7 arası gösteriliyor
Didim'in bu sahil kampı Ege Denizi'nin tadını çıkarmak isteyenler için ideal bir nokta. Temiz ve ılık suyun keyfini çıkarabilirsiniz. Hafta içi günlerde daha sakin, hafta sonları kalabalık oluyor.
0 1
Hafta sonu kalabalığından kaçınmak istiyorsanız ya hafta içi gelin ya da başka yer arayın. Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi burada da dolu.
0 2
Geniş otopark alanı çeşitli araçlar için uygun. Karavanınızla rahatça park edebilirsiniz. Denize sıfır konumu sayesinde sabah yüzüp akşam gün batımını izleyebilirsiniz.
0 3
Apollon Tapınağı ve Altınkum Plajı'na yakınlık büyük avantaj. Didim'in tarihi ve turistik yerlerini keşfetmek için iyi bir üs noktası. Gündüz gezilerinizi yapıp akşam kampınıza dönebilirsiniz.
0 4
Gece garip tipler dolaşıyor, su şişesi isteyen adamlar kapıya vuruyor. Yalnız seyahat edenler dikkatli olsun. BenMMM Migros otoparkına kaçtım.
0 5
Erişim kapalı, giriş yasak. Geldik gördük, döndük. Doğal alan arıyorsanız bu burnu seçmeyin, sahilde ilerlemek daha iyi.
0 6
Son zamanlarda bölgeye erişimin kapatıldığına dair bilgiler var. Gitmeden önce güncel durumu kontrol edin. Bazı ziyaretçiler giriş kapalı olduğu için geri dönmek zorunda kalmış.
0 7
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.