Muğla Fethiye'de bir yer Kamp Alanı 11
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 292 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(21)
Atık Su BoşaltmaGri Su BoşaltmaSu NoktasıTuvaletElektrikMobil İnternetWiFiBalık TutmaDağ BisikletiManzara NoktasıYürüyüş ParkuruYüzme YeriAkarsu SporlarıÇocuk Oyun AlanıÇöp KutusuDuşEvcil Hayvan KabulGezi NoktasıHalka AçıkMotosiklete UygunTırmanış
Katrancı Mesire Yolu; Fethiye; Muğla; Ege Bölgesi; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Muğla Fethiye'de bir yer Kamp Alanı 11

Fethiye Piknik Masası Kamp Alanı - Muğla

Genel Bakış ve Konum

Fethiye'nin doğal güzelliklerinin kalbinde yer alan bu kamp alanı, ziyaretçilere hem huzurlu bir doğa kaçamağı hem de çeşitli aktivite imkanları sunan karmaşık bir deneyim sunuyor. Piknik masası tipi kamp alanı olarak sınıflandırılan bu mekan, zengin olanaklarıyla dikkat çekiyor ancak ayn...

Toplam 7 paylaşım içinden 1 - 7 arası gösteriliyor
0 1
Güzel körfez, harika manzara, tek eksik yönetim. Yer sürünen bir sürü sabit karavan, bakımsız tesisler. Atmosfer harika diyenlere katılıyorum ama tuvalet başına gelince iş değişiyor.
0 2
0 3
WC kaset boşaltma borusu kahvaltı masamızın altından geçiyor, iştahımız kaçtı resmen. Bunu kim planladıysa bir daha düşünsün.
0 4
Elektrik, su ve WiFi gibi temel olanaklar mevcut. Çocuklar için oyun alanı var, aileler için uygun. Gri ve siyah su boşaltma imkanı olmadığını bilerek gelin, bu büyük bir eksiklik. Çevrede doğa yürüyüşü ve bisiklet rotaları oldukça keyifli. Sezon dışı daha sakin bir deneyim sunuyor.
0 5
Evcil hayvan dostu değillermiş, köpeğimizle geldik geri çevrildik. Yer güzel de olsa bu ayrımcılık hiç hoş değil. Not aldık bir daha gelmeyiz.
0 6
Kamp alanı değil, araba mezarlığı gibi. Sabit karavanlar bakımsız, etraf çöplük. Manzara güzel ama bu kadar terk edilmiş bir yer görmedim.
0 7
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.