Süleymanlı Yolu
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 292 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(3)
Manzara NoktasıHalka AçıkMotosiklete Uygun
Süleymanlı yolu; Onikişubat; Kahramanmaraş; Akdeniz Bölgesi; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Süleymanlı Yolu

Onikişubat Göl Manzarası - Kahramanmaraş

Genel Bakış ve Konum

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bulunan bu göl kenarı manzara noktası, doğal güzellikleriyle dikkat çeken bir konaklama alanıdır. Akdeniz Bölgesi'nde yer almasına rağmen, göl kenarında konumlanması ve ikincil bir yol üzerinde bulunması nedeniyle nispeten sakin bir atmosfere sahiptir...

Toplam 5 paylaşım içinden 1 - 5 arası gösteriliyor
Kahramanmaraş'tan Kayseri'ye giden yolda mükemmel bir mola noktası. Göl kenarında temiz hava ve sessiz bir gece. Erken kalkmanız gerekiyor çünkü sabah 6'dan sonra trafik başlıyor. Motosikletle seyahat edenler için ideal.
0 1
Lagün ve çam ormanı bir arada, odun bulmak çok kolay. Kapadokya'ya giden yolun ortasında stratejik bir durak. Güvenli ve şehirden uzak, kimse rahatsız etmiyor.
0 2
Göl güzel, manzara güzel, ama sabah 6'da kamyon sesleriyle uyanmak istiyorsanız buyurun. Ben kulak tıkacıyla uyudum, dünyayı bir güzel yer olarak hatırlıyorum.
0 3
Göl manzarası sabah kahvesi için eşsiz bir fon oluşturuyor. Hafta içi gelmek daha sakin, hafta sonu kalabalık oluyor. Çevre temizliğine dikkat edelim, çöplerinizi mutlaka götürün.
0 4
Kıyıda bir sürü çöp var, sanki burası kamp alanı değil çöp sahası. İnsanlar neden böyle? Neyse ki lagün güzel, yoksa dönüp giderdim. Çevre bilinci sıfır maalesef.
0 5
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.