240 Eşrefpaşa Caddesi
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 292 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(3)
Manzara NoktasıÇöp KutusuHalka Açık
Konak Tüneli; Namık Kemal Mahallesi; İzmir; Konak; İzmir; Ege Bölgesi; 35260; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: 240 Eşrefpaşa Caddesi

Sebze Pazarı Otoparkı - İzmir

Genel Bakış ve Konum

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bu otopark, aslında gündüzleri sebze pazarı olarak kullanılan çok amaçlı bir alandır. Şehir merkezine ve denize yakınlığıyla dikkat çeken bu nokta, hafta içi günlerde park ve konaklama için kullanılabilen pratik bir seçenek sunmaktadır. Konak'ın kalbinde yer alması n...

Toplam 7 paylaşım içinden 1 - 7 arası gösteriliyor
Sabah erken saatlerde canlı bir pazar ortamı. Taze sebze ve meyve bulmak mümkün. Fiyatlar marketten daha uygun, kalite iyi.
0 1
Pazar kalabalık, araba bırakacak yer yok. 20 dakika tur attım, en son 500 metre öteye parkedip yürüdüm. Sabah erken gelin.
0 2
Yerel halkla iç içe alışveriş deneyimi. Tezgâhtarlar samimi ve yardımsever. Organik ürünler bulmak da mümkün, sormanız yeterli.
0 3
Bir domates için 15 TL, narenciye ucuz. Pazarlık yapın, yapmazsanız kazıklanırsınız. Turist moduna girmeyin.
0 4
Öğlene doğru bitiyor, geç kalmayın. Saat 11'de tezgâhtarlar topluyor. Bir de salı günü gittim, pazar yoktu. Plan yapın.
0 5
Pazar yeri demişler, meğerse yol kenarı tezgâhlar. Araba geçiyor, toz kalkıyor. Sebzeler yıkanmadan yenir mi? Yıkanırsa biter.
0 6
Pazar günleri kurulan bu tezgâhlar İzmir'in renkli yüzünü yansıtıyor. Her türlü sebze meyve var, denk gelene kadar pazarlık yapın.
0 7
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.