Van Gevaş'ta bir yer Kamp Alanı 3
0.0/5(0 oy)
Ekleyen: Admin|Son Güncelleme: 292 gün önce|Kategori: Kamp Alanı
Kamp Alanı Olanakları(8)
Su NoktasıTuvaletÇamaşırhaneElektrikÇöp KutusuDuşEvcil Hayvan KabulHalka Açık
Camping Gevas; Van-Bitlis yolu; Bahçelievler; Dokuzağaç; Gevaş; Van; Doğu Anadolu Bölgesi; Türkiye
🧭 Yol Tarifi & Navigasyon
Editör Değerlendirmesi: Van Gevaş'ta bir yer Kamp Alanı 3

PRIVATE CAR PARK FOR CAMPERS - Van

Genel Bakış ve Konum

Van'ın Gevaş ilçesi, Dokuzağaç köyünde yer alan bu özel kamp alanı, muhteşem Van Gölü manzarası sunan huzurlu bir konaklama seçeneği sunuyor. Söğüt ağaçlarının altında gölgeli alanlarla donatılmış olan bu mevkii, özellikle göl kenarında dinlenmek ve Akdamar Adası'nı ziyaret etmek isteyenler içi...

Toplam 9 paylaşım içinden 1 - 9 arası gösteriliyor
0 1
Gevaş'taki bu kamp alanı Doğu Anadolu'yu keşfetmek için mükemmel bir üs. Van Kalesi, Çavuştepe ve Akdamar Kilisesi hepsi yakın mesafede. Elektrik ve su var, temel ihtiyaçlar karşılanıyor. Fiyatlar biraz yüksek ama manzara ve konum için değiyor.
0 2
Van'ın bu küçük kamp alanında bir hafta geçirdim ve ayrılmak istemedim. Gölün manzarası her sabah farklı, bazen sisli bazen güneşli. Yerel halk çok misafirperver, yemekleri lezzetli. Van kahvaltısını burada denemek şart. Sadece duşlar biraz eski ama idare eder.
0 3
van gölü manzarası 10/10, duşlar 0/10. fiyatlar 200 tl'ye çıkmış, içeri girerken. wifi yok, çamaşır makinesi bozuk. yine de söğüt ağaçlarının altında yatmaya değer.
0 4
Sezon dışı buraya geldik ve neredeyse tamamen kendimizeydik. Sıhhi tesisatlar kullanılabilir durumda, su akıyordu. İşletmeci olmadan bile göl kenarında konaklayabilirsiniz. Kışın burası çok soğuk oluyormuş, ama sonbaharda harika. Fiyat pazarlığı yapmayı unutmayın.
0 5
akdamar adası'na giden teknenin hemen yanı başında kamp. sabah kalkıyorsunuz, tekneye biniyorsunuz, adadasınız. pratiklik dibine vurmuş.
0 6
sıhhi tesisat nedir, hiç duydunuz mu? burada duymadım. duş hortumu yok, tuvalet ilkel. ama o manzara var ya, o manzara her şeye bedel.
0 7
geldik, 250 tl istediler. sıcak duş yok dediler. gittik. kısa ve öz.
0 8
van kedisi gibi bir şey var burada, çok tatlı. ona yiyecek getirin, sevinsin. kampın diğer eksiklerini o unutturuyor.
0 9
Paylaşımda bulunmak için giriş yapmalısınız.