Toplam 8 paylaşım içinden 1 - 8 arası gösteriliyor
Karadeniz'in dalgalı suları ve küçük plajıyla şirin bir sahil kesiti. Yerel halk gece geç saatlere kadar sahilde vakit geçiriyor, bu da ortamın canlı kalmasını sağlıyor. Minibüsler için 2-3 araçlık park alanı mevcut. Dalgaların sesi yol gürültüsünü bastırıyor, bu sayede daha huzurlu bir uyku mümkün.
Balıkçılar harika ama sarhoş amcalar var bir tane, minibüse girip sigara içmeyi marifet sanıyor. Karadeniz misafirperverliğinin B yüzü yani. Polis gece yarısı pasaport kontrolü yapıyor, kendinizi Avrupa'da hissedebilirsiniz.
Siyah kumlu plajı ve dalgakıranı ile Karadeniz karakterini tam olarak yansıtan bir yer. Jandarma düzenli olarak kontrol yapıyor, bu da güvenlik açısından olumlu. 4G bağlantısı güçlü, iletişim sorunu yaşamıyorsunuz. Plajda bazı bölgelerde cam kırıkları olabiliyor, dikkatli olmakta fayda var.
Gün batımı güzel, dalgalar sesli, plaj çöplü. Karadeniz'in özeti yani. Bir gecelik transit geçiş için idare eder, uzun konaklama hayal kurmayın. Köpeğiniz varsa cam kırıklarına dikkat.
Yerel halk limana karşı, hükümet liman istiyor. Biz gezginler arada kalıp manzara izliyoruz. Balıkçıların çayı ve sohbeti ücretsiz, gerisi şansınıza bağlı.
Doğu Karadeniz sahil yolunda konaklama için kullanışlı bir durak. Balıkçı barınağının otantik atmosferi bölge kültürünü yakından tanımanızı sağlıyor. Deniz meltemi yaz sıcağında ferahlık getiriyor. Polis kontrolleri düzenli yapıldığı için güvenli bir ortam sunuluyor.
Dalgakıran çöplü, plaj kumlu ama camlı, polis kontrollü, balıkçı cana yakın. Dört özellik bir arada, tercih sizin. Ben bir gecelik durdum ve sağ salim ayrıldım.